Despre Mine

Practica mea zilnică se centrează pe managementul stresului, gestionarea anxietății, dificultăți în relațiile cu sine și în relațiile de cuplu, încredere în sine și dezvoltare personală. 

Creșterea personală, a nivelului de conștientizare și starea de prezență sunt pasiunile vieții mele. 

Cred că influențarea minții la nivel subconștient, practicarea psihologiei pozitive, a fi conștienți de ceea ce simțim, gândim, de felul în care acționăm și perseverența sunt ingredientele către a avea o viață plină de sens și autentică, viața dorită. 

Sunt pe această cale de mulți ani și sunt atât de recunoscătoare că pot să îmi împărtășesc observațiile și experiența cu clienții mei. Salut oportunitatea de a fi de ajutor pentru oricine este deschis față de provocări și față de cine își dorește să înceapă procesul descoperirii profunde de sine și să pună în aplicare noi perspective de transformare.

Misiunea mea si viziunea mea este sa promovez bunastarea psihica prin sustinere, acceptare. Voi îndrăzni să te îndrum către validarea viselor tale, acționând. Te voi provoca să stabilești obiective clare, care te pot speria inițial, însă vei descoperi câtă putere și potențial ai de a face orice îți propui.Este vorba despre a deveni curajos acceptând vulnerabilitățile și devenind autentic.Ai tot ce ai nevoie pentru a reuși. 

Eu te voi însoți, o perioadă, pe acest drum către un nou tu, așa cum îți dorești.

Diana Deimichei

Psihoterapeut acreditat de Colegiul Psihologilor din România, cu experiență în lucrul cu adulți care se confruntă cu o serie de dificultăți, printre care: 

– Depresie

– Anxietate, atacuri de panică, fobii

– Stres 

– Probleme de relaționare

– Stimă de sine scazută

– Problemele legate de somn și de alimentație

– Alte provocări ale vieții.

Atunci când te simți în impas, nu trebuie să treci prin asta singur/ă prin asta.